Case lemn

 

Avantaje case lemn:

 

 • Timpul de livrare din momentul efectuarii comenzii este de 4-6 saptamani.
 • Toate casele (exceptand garajele) cu grosime de 44mm si mai mare au incluse usi, ferestre si dusumea.
 • Oferim si manopera montaj la pretul final de 12 EUR pe metru patrat din suprafata desfasurata.
 • Oferim si variante pentru acoperis din sindrila bitumata sau tabla. Preturile variaza in functie de optiuni.
 • Trebuie sa aveti placa de beton turnata cu 20cm mai mare decat amprenta constructiei sau stalpi de beton. Acest lucru este necesar pentru a evita amplasarea direct pe sol.
 • Oferim servicii de transport din jud. Buzau la 2 lei / km. Facturarea se face pentru un transport dus-intors.
 • Lemnul este molid calitatea A, foate bine uscat.
 • Costul constructiei este cu cel putin 40% mai mic decat pentru locuintele din zidarie.
 • Au un coeficient ridicat de izolare termica.
 • Datorita modului de constructie si a proprietatilor materialelor folosite, casele de lemn sunt foarte rezistente in cazul unor cutremure. Lemnul este un material cu un grad inalt de rezistenta in timp, fiind deasemenea regenerabil.
 • Lemnul mentine umiditatea la un nivel optim, aerul din interior nefiind niciodata prea uscat sau prea umed. Deasemenea, odata cu pastrarea umiditatii in casa la un nivel optim, se mentine si temperatura. Aceste case din lemn sunt recunoscute ca avand un sistem propriu de aer conditionat, sistem de aer conditionat Pur Natural.
 • Lemnul nu permite depunerea de praf, casele din lemn fiind recomandate persoanelor cu deficiente ale aparatului respirator sau persoanelor ce sufera de alergii.

 

Cum construim casele de locuit din lemn masiv sau in osatura din lemn?

 

La aceste constructii de case din lemn masiv grosimea elementelor de perete poate varia de la 40 mm la 120 mm. Peretii exteriori pot fi izolati de 50 – 150 mm grosime. Izolatia se acopera cu lambriuri de 19 mm sau cu gips-carton. Casele de lemn pot fi realizate prin technica elementelor imbinate cu nut si feder sau prin technica „stalpi si grinzi”. Pentru casele cu osatura din lemn, se ridica o structura din lemn care cuprinde peretii si sarpanta. Izolatia, conductele de electricitate si de apa se plaseaza in aceasta structura. Structura este acoperita la exterior si la interior.

Pentru exterior se folosesc cel mai adesea lambriuri din lemn plat sau semi-rotunde si tencuiala. La interior se folosesc lambriurile plate sau rigips si mobila din lemn masiv.

Casele pe structura din lemn, sunt executate in baza calculelor structurale primite din partea clientului, casa va fi realizata in rosu cu pereti, structura, tavan, acoperis. Instalatiile se introduc in structura care se va inchide cu rigips.
Pentru exterior se folosesc cel mai adesea lambriu din lemn plat sau semi-rotunde si termoizolatie cu tencuiala. La interior folosim lambriu drept sau OSB si rigips si mobilier din lemn masiv.

Acoperisul este prevazut pentru cu izolatie din vata minerala de 100-150 mm grosime cu grinzi la vedere sau fara grinzi.

Usile si ferestrele sunt din lemn stratificat pentru geam termopan. Acoperisul este prevazut pentru o izolatie de 100-150 mm grosime. Grinzile pot fi aparente sau ascunse.

Scarile si tamplaria sunt din lemn masiv si sunt conforme normelor europene. Daca aceste motive – descrieri nu v-au convins inca atunci contactati-ne si va vom prezenta mai multe detalii referitor la constructia acestor case din lemn.